Περισσότερα...

Ευμεγέθες Μηνιγγίωμα του Οπισθίου Κρανιακού Βόθρου

Ασθενής 50 ετών με αστάθεια βάδισης και κεφαλαλγία.

Η μαγνητική τομογραφία εγκεφάλου ανέδειξε την παρουσία ευμεγέθους χωροκατακτητικής εξεργασίας στην περιοχή του οπίσθιου κρανιακού βόθρου.

Υπεβλήθη σε δεξιά κρανιοτομία(υπερ/υποσκηνίδια)-αφαίρεση της εξεργασίας.

Περισσότερα...

Σηραγγώδες Αγγείωμα του Κροταφικού Λοβού

Ασθενής 29 ετών με ιστορικό κεφαλαλγίας-ζάλης.

Η μαγνητική τομογραφία εγκεφάλου ανέδειξε την παρουσία εξεργασίας στην περιοχή του κροταφικού λοβού δεξιά , συμβατής απεικονιστικά με σηραγγώδες αγγείωμα.

Περισσότερα...

Μυελοβλάστωμα του Οπισθίου Κρανιακού Βόθρου

Ασθενής 31 ετών με  παρεγκεφαλιδική συνδρομή δεξιά(αστάθεια βαδίσεως , νυσταγμό με την ταχεία φάση προς την πλευρά της βλάβης, απώλεια της αρμονίας των λεπτών εκούσιων κινήσεων του σύστοιχου άνω άκρου).

Η μαγνητική τομογραφία εγκεφάλου ανέδειξε την παρουσία ευμεγέθους χωροκατακτητικής εξεργασίας στην περιοχή του οπίσθιου κρανιακού βόθρου, και συγκεκριμένα στο παρεγκεφαλιδικό ημισφαίριο δεξιά.

Περισσότερα...

Μηνιγγίωμα Μέσου Κρανιακού Βόθρου

Ασθενής 57 ετών με αιτιώμενη κεφαλαλγία-ζάλη.

Η μαγνητική τομογραφία εγκεφάλου ανέδειξε την παρουσία εξεργασίας εγκεφάλου στην περιοχή του μέσου κρανιακού βόθρου, συμβατής απεικονιστικά με μηνιγγίωμα.

Περισσότερα...

Νευραλγία του Τριδύμου Νεύρου

Ασθενής 65 ετών με ιστορικό νευραλγίας  τριδύμου(κατανομής V3) αριστερά,ανθεκτικής σε τριπλή φαρμακευτική αγωγή.

Εισήχθη στο χειρουργείο όπου , υπό γενική αναισθησία, υπεβλήθη σε πλάγια υπινιακή κρανιοτομία αριστερά/υποσκηνίδια πλάγια υπερπαρεγκεφαλιδική  προσπέλαση  με στόχο την αποσυμπίεση του τριδύμου νεύρου.

Ο ΝΕΥΡΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ

Ο Σπυρίδων Λαφαζάνος του Αριστείδου αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης (Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων, ΣΣΑΣ) το 1997.

Περισσότερα

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Για οποιαδήποτε ερώτηση μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Ιατρό στα παρακάτω στοιχεία:
  • 401 ΓΣΝΑ & Ευρωκλινική Αθηνών
  • Κιν: +30 6944686096
  • Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.